Webshop > Euroboor
Zaagmachine

Klik op onderstaande artikelen voor beschrijving

Moeiteloos en razendsnel snijden door alle soorten materialen zoals staal, RVS, aluminium en koper. Maar óók hout en kunststof zijn géén probleem voor de Bladerunner.


Of het nu platen, profielen of buizen zijn, de Bladerunner maakt korte metten met alles waar hij z’n tanden inzet. Vonkenregens behoren nagenoeg tot het verleden. Spanen worden automatisch opgevangen in de geïntegreerde opvangbak en dat houdt de omgeving wel zo schoon.


De Bladerunners zijn licht in gewicht en ergonomisch vormgegeven. Het resultaat; makkelijk hanteerbaar, uiterst precies en accuraat werken.


Alle Bladerunners zijn voorzien van een variabele hoekinstelling. Hierdoor wordt het scala aan mogelijkheden nog eens extra  uitgebreid. Denk bijv. aan het zagen van laskanten. Alle bladerunner machines zijn behalve efficiënt vooral veilig en duurzaam.


Alle Bladerunner zaagbladen zijn voorzien van Omni-snijtechniek. Dat betekent dat 1 zaagblad geschikt is om, óf staal óf rvs óf aluminium te zagen. Dit scheelt u enorm in de kosten.

 

Ingebouwde laser om aan te geven waar je gaat zagen (EHC.230/3)

Variabele hoekinstelling voor het zagen (0-45º)

Voor het droogzagen van staal, aluminium en rvs.

Een prijsvoorstel op maat? Advies over uw project? Of u hebt een specifieke vraag? Eén telefoontje 0495-592889 of mail naar info@janreiling.nl en we helpen u verder. Snel en persoonlijk.
Webshop
© 2021 Baygin Internet Solutions